Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-10-09 ΣΤΟ ΤΡΙΚΕΡΙ

Η πρόγνωση του καιρού έλεγε για βροχές. Τελικά η θερμοκρασία φλέρταρε με τους 28 o C. Έπεσε το σύνθημα και έγιναν τα τηλεφωνήματα της τελευταίας στιγμής για βόλτα. Όσοι δεν είχαν κανονίσει δώσαμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 11-10 για το Τρικέρι, συγκεκριμένα για Αγία Κυριακή, για τσιπουρο-μπύροκατάσταση και καραβιδομακαρονάδα.¨ Σεμνά και ταπεινά! ¨ Η παρέα μαζεύτηκε και ανταμείφτηκε με μια από τις ομορφότερες βόλτες απερίγραπτου κάλους για αυτή την εποχή. Χρώματα και αρώματα απίστευτα και η παρέα της Λέσχης εξαιρετική, όπως πάντα. Όχι μόνο στο καλαμπούρι γύρο από ένα τραπέζι αλλά και στο δρόμο σαν συνοδοιπόροι. Υπήρξαν βέβαια και κάποιες απουσίες που ήταν αισθητές. Ας ελπίσουμε να μην λείπουν στην επόμενη βόλτα μας. Φυσικά έπρεπε να χαλαρώσουμε και λίγο!! (Τόσο που δεν βγάλαμε ούτε φωτογραφία!) Οπότε ένα εξαιρετικό καφεδάκι στην ήσυχη παραλία της Μηλίνας ήταν ό,τι καλύτερο. Καλό .... καλοκαίρι!













Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Με αφορμή την διοργάνωση από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας της Γιορτή Οικολογικής Οδήγησης {Eco Driving Magnesia} το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΟΤΟΛΕΒ παραβρέθηκε για να στηρίξει με την παρουσία του την εκδήλωση.
Οι μοτοσικλετιστές της Μαγνησίας και ιδικά η ΜΟΤΟΛΕΒ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος και το αποδεικνύουν καθημερινά με τις πράξεις τους.
Να μερικές χρήσιμες συμβουλές για μία οικολογική οδήγηση.


Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΟΤΟΛΕΒ 18-10-2009

Αν είσαι μηχανόβιος και θέλεις να ψηφίσεις, στην λέσχη μας θε νε να ρθείς να μην το αμελήσεις.
Εμείς έχουμε εκλογές δεκαοχτώ του Οκτώβρη, κι η γενική συνέλευση δεν γίνεται στο πόδι. Πρόεδροι και αντιπρόεδροι θέλουνε για να βγούνε, κι όλοι οι μοτολεβιανοί στο δρόμο για να ζούνε. Εμείς θα τους ψηφίσουμε τη Κυριακή το βράδυ, ώρα οχτώ να έρθετε να κάνουμε το πάρτι.