Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΥΚΟ ΠΗΛΙΟΥ 21-2-2010.

Η λέσχη μας πραγματοποίησε εκδρομή στο Λαύκο Πηλίου, ο καιρός ήταν πολύ καλός ( εάν εξαιρέσουμε το αέρα) και η θέα απίστευτη. Σκοπός μας ήταν η ξενάγηση στο πρώτο μουσείο ραδιοφώνου στην Ελλάδα. Τα μέλη της ΜΟΤΟΛΕΒ ξεναγήθηκαν και στο μουσείο (Φάμπειο) με πλούσια συλλογή από έργα ζωγραφικής. Μετά το πέρας είδη τα στομάχια μας άρχισαν να διαμαρτύρονται και ο χρόνος μας βρήκε να καθόμαστε στην κεντρική πλατεία του χωριού για φαγητό. Κρασιά, μπίρες, και μπόλικο κρέας αλλά και νηστίσιμα για όποιους, τα τραπέζια ήταν γεμάτα, γέλια πειράγματα από τους γρήγορους και όχι μόνο…

Η εκδρομή κατέληξε στην παραλία του Βόλου για το κλασικό καφεδάκι…

Πάντα τέτοια παιδιά σίγουρα και ασφαλή χλμ.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2010


Η κοπή τις πίτας τελικά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το ενημερωτικό περίπτερο της λέσχης πλαισιώθηκε και από έκθεση μοτοσυκλετών των αντιπροσωπειών. Πλήθος φίλων και μελών παρευρέθησαν, η διάθεση φανταστική αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες άλλωστε .

Άντε και του χρόνου και καλά χιλιόμετρα…

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ DROPS...


Βρήκαμε επιτέλους τη συνταγή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά δεν σας την λέμε θα την μάθετε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:00 στο Drops cafe στην παραλία του Βόλου, όταν την δοκιμάσετε. Μαζί μας θα υπάρξει και περίπτερο της ΜΟΤΟΛΕΒ καθώς και έκθεση μοτοσυκλέτας. Σας περιμένουμε όλους αυτήν την φορά ελπίζω να βρούμε μαχαίρι για την κοπή, σκεπτόμενος τον ποιητή να λέει (επάνω μου έχω πάντοτε, στην ζώνη μου κριμένο, ένα μικρό αφρικάνικο ατσάλινο μαχαίρι…).

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΟΤΟΛΕΒ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-2-2010




Η ΜΟΤΟΛΕΒ ανακοινώνει ότι λόγω αναβολής της κοπής της πίτας την 06/02/10 για λόγους που δεν είναι του παρόντος παρακαλεί τα μέλη και τους φίλους να παραστούν την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 21:00 στην κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί στην καφετέρια DROPS στην παραλία του Βόλου.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ

Η ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΛΕΒ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ…
ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ…

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ 4-2-2010

Ημέρα Πέμπτη 4-2-2010 και στην Λέσχη μας το τσικνίσαμε για τα καλά. Γνωστοί, φίλοι, καλεσμένοι και μέλη της ΜΟΤΟΛΕΒ, παραβρέθηκαν όλοι μαζί να διασκεδάσουμε και να χαρούμε την Τσικνοπέμπτη. Το κέφι ήταν αμείωτο και η χαρά όλων μας μεγάλη…
Άντε και του χρόνου παιδιά και να ήμαστε καλά…