Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 28-3-2010


Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010, η ΜΟΤΟΛΕΒ θα παραβρεθεί στην Καρδίτσα στην περιοχή (λίμνη Μέγδοβα) για να υποστηρίξει τους αθλητές θα συμμετέχουν στον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος endouro της ΑΜΟΤΟΕ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 08:00 το πρωί!!! Από το εντευκτήριο της λέσχης ( αυστηρώς και βενζινομένοι).

Τηλ 6975724249 Στάφης το φου με θήτα…


Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής και ώρα 09:00πμ από την Πλατεία Ν. Πλαστήρα και από χωμάτινες διαδρομές οι αθλητές θα πάνε προς Μητρόπολη και Μορφοβούνι, τρείς φορές (60χλμ ο κύκλος, περίπου 180χλμ).

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑ 21-3-10


Άλλη μία εκδρομή είναι πλέον γεγονός.

Τα παιδιά της ΜΟΤΟΛΕΒ μικρά και μεγάλα πήγαν μια Κυριακάτικη βολτούλα. Ξεκινήσαμε γύρω στις 10:15 και επιστρέψαμε κατά τις 18:00 περίπου οι τελευταίοι. Η διαδρομή υπέροχη όσο και ο καιρός απίθανος διανύσαμε κοντά στα 163 χιλιόμετρα κατά βάση ασφάλτινα.

Αφετηρία μας ήταν ή Λέσχη μετά Γλύφα για καφέ Αχίλλειο για φαγητό, στην Αγχίαλο όσοι απόμειναν για καφέ και επιστροφή στα κλουβιά μας και πάλι…

Η διαδρομή υπέροχη το ίδιο και ο καιρός, μόνο λίγο χωματάκι έφαγαν μερικοί ( Άγιοι Θεόδωροι –Γλύφα) οι καφέδες και το φαγητό ήταν τέλεια… ( είχαμε και την κόρη του Δημάρχου λέτε για αυτό η περιποίηση… μπα δεν πιστεύω…)












Όμως να ξέρετε εμείς στην λέσχη μετά από κάθε βόλτα κάνουμε και την ανάλογη καθαριότητα (βλέπε μηχανή και θαύμασε).


Έχουμε και ένα Kawasaki…




Άντε παιδιά και στην επόμενη, καλά χιλιόμετρα και ασφαλή…

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΤΟΛΕΒ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010, στα γραφεία της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β Φυτόκου 8, Ν.Ιωνία, φιλική συνάντηση των επαγγελματιών του χώρου της μοτοσυκλέτας (εμπόριο και παροχή υπηρεσιών) με μέλη του Δ.Σ. της Λέσχη. Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι πρόσφατες και προγραμματισμένες δραστηριότητες της Λέσχης και συζητήθηκαν ιδέες και προτάσεις για την καλύτερη συνεργασία επαγγελματιών και Λέσχης σε όφελος της τοπικής αγοράς και των μοτοσικλετιστών.



Η ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. πιστεύει ότι στις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, η στήριξη της τοπικής αγοράς είναι ακόμη πιο σημαντική και η ανταλλαγή απόψεων και η εύρεση των θετικών σημείων συνεργασίας επαγγελματιών- καταναλωτών μόνο θετικά αποτελέσματα έχει.

Ενδιαφέρουσες προτάσεις ακούστηκαν απ’ όλους, κυρίως όμως προέκυψε, αλληλοκατανόηση και αμοιβαία οφέλη, όπως γίνεται μέσα από κάθε καλοπροαίρετη συζήτηση.

Αποφασίστικε:

Α) Να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ Λέσχης - Καταστημάτων για δραστηριότητες - κοινές δράσεις κλπ.

Β) Τα καταστήματα που επιθυμούν να συντονιστούν στην από κοινού δράση θα σηματοδοτηθούν με σχετικό αυτοκόλλητο από τη Λέσχη μας.

Η ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. θα συνεχίσει τον διάλογο αυτό, όχι μόνο με όσους παραβρέθηκαν αλλά και με όσους για διαφόρους λόγους ήταν απόντες από την συνάντηση και ενδιαφέρονται όμως για την διαδικασία.


Τηλεφωνα επικοινωνιας:

Δημήτρης Καλοστύπης (Πρόεδρος) κιν.: 6977682106

Δημήτρης Χουτζούμης (Γραμματέας) κιν.: 694826665