Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η ΜΟΤΟΛΕΒ ΣΤΙΣ 6 ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΣΕΡΡΩΝ 10-7-2011



Τον 13ο Χρόνο έκλεισε την προηγούμενη Κυριακή 10/7/2011 ο θεσμός του 6ωρου αγώνα αντοχής μοτοσικλετών που διοργανώνεται από το DRASIS RACING CLUB. Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών  η ΜΟΤΟΛΕΒ έδωσε το παρόν με μια  πολύ αξιοπρεπή και επιτυχημένη συμμετοχή τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στην κατηγορία τον 600 κυβικών.


Οι συμμετοχές δεν ήταν πάρα πολλές όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά ήταν αρκετές για να πραγματοποιηθεί ένας ανταγωνιστικός αγώνας.


Ένας  αγώνας  συνεχόμενος για έξι ώρες, επίπονος και σκληρός για αναβάτες , ομάδα υποστήριξης αλλά και φυσικά για τη μοτοσικλέτα,  μιας και οι καιρικές συνθήκες λόγο καύσωνα ήταν αντίξοες.
Η συγχρονισμένες και μεθοδικές κινήσεις της ομάδας αποδείχτηκαν σωτήριες. Παρόλο  ενός μηχανικού προβλήματος στο ψυγείο της μοτοσικλέτας , η ομάδα κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα, να μην εγκαταλείψει και να διασφαλίσει τη δεύτερη θέση του βάθρου της κατηγορίας SS600 οδηγώντας με ταχύτητα και σταθερότητα.


Σαν ομαδικός αγώνας η επιτυχία ανήκει σε όλη την ομάδα!
Πολλά ευχαριστώ αξίζουν σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του άθλου αυτού και βρέθηκαν στις Σέρρες για να κάνουν αυτή την συμμετοχή και επιτυχία της ΜΟΤΟΛΕΒ, πραγματικότητα.


Για τους ιστορικούς του μέλλοντος η ομάδα απαρτιζόταν από τους εξής:
 Γιώργο Γκαβόπουλο, Γιώτα Αθανασίου, Γιώργο Καλοστύπη, Βάσω Μαγκανά, Δημήτρη Σιγανό, Στέφανο Μούτσιαρα, Αντώνη Βουλγαράκη, Δημητρη Καλοστύπη.