Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΤΟΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ



Πραγματοποιήθηκε  στο Υπουργείο  Μεταφορών συνάντηση  της ΜΟΤΟΕ, την οποία εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κ. Γαζούλης, με τον Διευθυντή .Μεταφορών κο Λαζαρίδη και την Γενική Διευθύντρια Ασφάλειας χερσαίων μεταφορών κα Δάρλα.
Συζητήθηκαν θέματα που έχει θέσει  η ΜΟΤΟΕ στο  παρελθόν με υπομνήματα (ΚΟΚ  κλπ),όπως και το θέμα του Τεχνικού ελέγχου  των δικύκλων, το οποίο το Υπουργείο προτίθεται να προωθήσει με τρόπο αντίθετο προς τις θέσεις της ΜΟΤΟΕ,(δηλ. το ΥΜΕ θέλει να εξαιρεθούν του τεχνικού ελέγχου τα μοτοποδήλατα, το κόστος του τεχνικού ελέγχου να είναι μεγάλο, ο έλεγχος να αφορά ένα σωρό περιττά σημεία, άσχετα προς την οδική ασφάλεια ,προφανώς για να δικαιολογηθεί το μεγάλο κόστος κ.λ.π.). 




Κατέστη σαφές από την πλευρά μας ότι αφ ενός μεν ο τεχνικός έλεγχος έτσι όπως προωθείται είναι λανθασμένος και αφ ετέρου οι πολίτες δεν αντέχουν και άλλα οικονομικά βάρη, από τα οποία εν προκειμένω θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ χωρίς βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Και όλα αυτά σε στιγμή που χρονίζουν πιο σημαντικά ζητήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου