Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΟΛΟΥ

ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΟΛΟΥ

 Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠ. ΒΙΩΣ. ΚΙΝ. & ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Θεωρήσαμε επιβεβλημένη την παρέμβασή μας στην Επ.Βιωσ. Κιν. για το θέμα των οριοδεικτών (κορύνες) καθώς και την ενημέρωσή σας ώστε όταν κληθείτε να ψηφίσετε υπέρ ή κατά να είστε γνώστες όλως των απόψεων και κυρίως των προβλημάτων μια εδικής μερίδας πολιτών για τα οποία να μην έχετε πιθανόν την δυνατότητα να γνωρίζετε τόσο καλά.

Αν και η παρουσία μας στην Επιτροπή, όπως μας τονίζεται συχνά, είναι συμβουλευτική,εμείς δεν θεωρούμε εαυτούς άμοιρους στη λήψη ορθών αποφάσεων.Το μέλλον των πολιτών της πόλης αυτής μας ενδιαφέρει 'οπως και σας και πρέπει να έχετε πλήρη ενημερωση, ειδικά όταν μία πρόταση έρχεται μετά έτοιμη στο Δημ. Συμβούλιο ως πρόταση της Επιτροπής. Η ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β εδώ και 30 χρόνια δεν έπαψε να ενδιαφέρετε και να διεκδικεί το καλύτερο για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας, δικυκλιστές και μη.

Για το λόγο αυτό,σας παρακαλούμε δείτε με προσοχή  την επισυναπτόμενη επιστολή που ήδη καταθέσαμε στην Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας  και σκεφτείτε πριν την οποιαδήποτε ψηφοφορία τις επιπτώσεις της τοποθέτηση των οριοδεικτών. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου