Πέμπτη 2 Απριλίου 2015





Προς τα μέλη της λέσχης!

    Όπως γνωρίζετε η καταβολή της ετήσιας συνδρομής αποτελεί μια τυπική και ουσιαστική «δήλωση» παρουσίας εκ μέρους των μελών της Λέσχης. Η ΜΟΤΟΛΕΒ  εδώ και χρόνια έχει φροντίσει με τις δραστηριότητές της να έχει τους απαιτούμενους πόρους για την εκπλήρωση των σκοπών της ως Σωματείου, έστω και οριακά.  
     'Ομως η ετήσια συνδρομή αποτελεί καταστατική πρόβλεψη και και σχετίζεται άμεσα με την εύρυθμη λειτουργία του Σωματείου όπως η διενέργεια εκλογών, χρήση προνομίων (εκπτώσεις κλπ)  και άλλων ουσιωδών λειτουργιών. 
      Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΟΤΟΛΕΒ, αντιλαμβανόμενο πολύ καλά τις δυσκολίες που η παρούσα οικονομική συγκυρία φέρνει σε καθένα από μας, αποφάσισε να ΜΕΙΩΣΕΙ στο ΜΙΣΟ (το ήδη μειωμένο ποσό των 30,00 Ευρώ από 40,00 που έγινε πέρυσι)  την ετήσια συνδρομή για το 2015! ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 15,00 ΕΥΡΩ!!! 'Οσα μέλη ήδη κατέβαλαν την συνδρομή τους  (δηλ. ποσό 30 ευρώ) θα θεωρηθεί ότι έχουν ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ και την συνδρομή του 2016!
     Το Διοικητικό Συμβούλιο παρακαλεί ΟΛΑ τα μέλη να τακτοποιήσουν την συνδρομή του 2015 ΑΜΕΣΑ άμεσα ενόψει της ΕΑΡΙΝΗΣ Γενικής Συνέλευσης, στην οποία ζητάμε να βρίσκεστε ΟΛΟΙ και να ενημερωθείτε για το πλούσιο πρόγραμμα δράσης και τις κινήσεις ανταποδοτικότητας για τα μέλη. 
     Σύντομα θα ανακοινωθεί η εμερομηνία της και τα θέματα που θα μας απασχολήσουν.

Με τιμή 
Δ.Σ. ΜΟΤΟΛΕΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου