Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

Από το φθινόπωρο του 1984, η ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. (Μοτοσικλετιστική Λέσχη Βόλου) δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς γύρω από τη μοτοσυκλέτα, προσφέροντας τόσο στα μέλη της όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον.
Από τα πρώτα μέλη-λέσχες της ΜΟΤ.Ο.Ε. (Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος)συμμετείχε, συμμετέχει και θα συμμετέχει ενεργά στην πανελλήνια δραστηριότητα του οργανωμένου μοτοσυκλετισμού.
Έχοντας την κοινωνική διάσταση ως βασικό στοιχείο του χαρακτήρα της συμμετέχει στις:
α) Ομάδες Άμεσης Βοήθειας της ΝομαρχίαςΜαγνησίας (φωτιές).
β) Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Βόλου (αναιρέσεις απαγορευτικών πινακίδων, χώροι στάθμευσης μοτοσυκλετών).
γ) Παρεμβατικό πρόγραμμα προς όφελος ανηλίκων κρατουμένων σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
δ) Πρόγραμμα Ενημέρωσης Μαθητών 15 έως 18 ετών σε σχολεία τις Μαγνησίας σε συνεργασία με καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης.
Οι μοτοσυκλετιστές ήταν ανέκαθεν άνθρωποι του ταξιδιού και της περιπέτειας. Τα μέλη της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. ζουν και το ταξίδι και την περιπέτεια σε όλες τους τις διαστάσεις.
...σε άσφαλτο
...σε χώμα
...στην Ελλάδα
Τα τελευταία έξι χρόνια η ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. οργάνωσε τα εκπαιδευτικά προγράμματα Προχωρημένης Οδήγησης, καθώς και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Νεαρός ευρωπαίος μοτοσυκλετιστής της χρονιάς" για τα έτη 1999 & 2000 σε πανελλήνιο επίπεδο με μεγάλη επιτυχία.
Η ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β βρισκόμενη στους πρόποδες ενός πανέμορφου και πλούσιου βουνού, δεν θα μπορούσε να μην το έχει σαν δεύτερο σπίτι της.
Οργάνωσε σειρά αγώνων "Εναλλακτικού Εντούρο" μέχρι το 1993. Έκτοτε αρνείται τη διεξαγωγή αγώνων με την άδεια άλλου φορέα εκτός της ΜΟ.ΤΟ.Ε. και της Ελ. Πολιτείας.
Συνεχίζει να διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες για να απολαμβάνουν οι παλιοί και οι νέοι τις μοναδικές στιγμές που προσφέρει το Enduro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου